Šta je aromaterapija?

Aromaterapija je kada esenciju biljke, njenu dušu, dobijemo procesom destilacije iz njenog lišća, cveta, korena, smole, kore, ploda. Taj proces je poznat preko 5.000 godina i eterična ulja su u svrhe lečenja uspešno koristili stari Grci, Rimljani, Egipćani, Kinezi i mnogi drugi.

Danas imamo pristup neverovatno velikom broju eteričnih ulja iz celog sveta, po pristupačnim cenama, i njima možemo popraviti raspoloženje, ublažiti bol, otkloniti bore, sprečiti infekcije. Veliki broj naučnih istraživanja je dokazao da određena ulja svojim anti-tumornim delovanjem sprečavanju razvoj zloćudnih ćelija u organizmu! Mnoga su antivirusna, antibakterijska, antigljivična i jednostavom primenom možemo podići imunitet, sprečiti bolest.

Priroda nam je dala sve, samo treba čuti njen šapat. A biljke imaju šta da kažu onima koji žele da čuju. Ukoliko želite da oplemenite svoj prostor prijatnim mirisima koji će ujedno delovati isceljujuće za telo i duh, ukoliko želite da masažom lekovitim uljima ublažite upalu, otok, bol – lako ćete naći ulje koje ćete sami moći da nanesete. 


Ako koristite čista, nerazređena, organska eterična ulja značajno utičete na zdravlje, ličnu vibraciju i vibraciju prostora u kojem ste. Povećaćete koncentraciju, poboljšati raspoloženje, imati dublji san. To su samo neke od lako uočljivih prednosti korišćenja ulja. Ukoliko ste raspoloženi za uvođenje malih promena u svakodnevni život korišćenjem eteričnih ulja, pridružite se sve većem broju ljudi koji su prepoznali njihove blagodeti!

Uskoro počinje novi ciklus HARMONY škole aromaterapije

U 6 modula će polaznici imati priliku da nauče kako da koriste 30 ulja, 5 ulja na svakom modulu. Predavanja će biti jednom mesečno putem Zoom-a. Polaznici će dobiti materijal i imaće priliku da čuju o delovanju svakog ulja na fizičko telo, emocije/um, duhovni nivo, kao i konkretne savete o praktičnoj primeni u svakodnevnom životu. 

Ako želite da saznate više, prijavite se na mail: DragonflyConcept@gmail.com ili putem FB stranice AromaterapijaSaTamarom! 

Tamara Radenković, sertifikovanoiaromaterapeut

Autor teksta
0
    0
    Vaša korpa
    Korpa je praznaVrati na Shop
    Call Now Button