Predstavljamo vam novi serum sa Vitaminom C

serum sa vitaminom c

Vitamin C nije samo ključni vitamin za funkcionisanje našeg imunog sistema. On je godinama unazad i jedan od najpoželjnijih sastojaka preparata za negu lica.

Kada se lokalno primenjuje, u obliku seruma, losiona ili maske, vitamin C za lice može pomoći u smanjivanju prvih znakova starenja, u borbi protiv slobodnih radikala. Takođe, utiče i na podmlađivanje kože.

Poznat je i kao askorbinska kiselina, a moćan je antioksidans neophodan za rast, razvoj i obnavljanje svih tkiva – uključujući i kožu.

Vitamin C sprečava UV oštećenja, redukuje pigmentaciju, smanjuje upale i podstiče proizvodnju kolagena u koži.

Razne studije su pokazale da vitamin C ima čak i neka antikancerogena dejstva.

Važno je da znamo da mi sami ne možemo da proizvedemo vitamin C i da ga naša tela ga ne skladište. Njegove benefite možemo dobiti samo putem ishrane ili lokalnom primenom.

Serum sa vitaminom C

Stoga vam predstavljamo naš novi proizvod koji će potpuno promeniti način nege vašeg lica –Serum sa vitaminom C.

Naš Serum sa vitaminom C učiniće da vaša koža izgleda kao da ste upravo završili tretman u salonu. Nakon samo nekoliko nanošenja ovog seruma vaše lice izgledaćete mlađe, svežije i čistije.

Ono što je važno da napomenemo je da naš Serum sa vitaminom C ne sadrži samo ovaj vitamin. Tu je i niz sastojaka koji će fantastično uticati na sve tipove kože. U sastav našeg seruma ulaze i kolagen, hijaluron, niacinamid, eterično ulje smilja i eterično ulje divlje šargarepe. Svi sastojci su pažljivo birani kako bi pored benefita vitamin C vašoj koži priuštili i dodatno zatezanje, obnavljanje kože, podmlađivanje, blistavost i svežinu.

0
    0
    Vaša korpa
    Korpa je praznaVrati na Shop
    Call Now Button