Eterična ulja od samoniklog bilja iz netaknute prirode

Eterična ulja su najvažniji deo naše ponude, a ovde možete pronaći najkvalitetnije primerke eteričnog ulja crnog bora, belog bora, limuna, crvene kleke, žalfije, divlje mrkve, limuna, i još niz drugih lekovitih ulja.

Ono što Ariamare eterična ulja izdvaja jeste činjenica da se gotovo sva ulja prave od samoniklog bilja iz netaknute prirode, sa izuzetkom eteričnog ulja lavande i mente koji se organski plantažiraju.

Primena eteričnih ulja u kozmetičke svrhe je zastupljena vekovima, a neretko su upravo raznovrsna eterična ulja ključna formula lepog i mladolikog izgleda.

Iako je industrijska kozmetika preplavila tržište proizvoda za negu i lepotu, prirodna eterična ulja ne gube na svojoj popularnosti zbog fenomenalnih estetskih, ali i zdravstvenih efekata na kožu, koji su nakon dosledne upotrebe vidljivi na prvi pogled.

Široka primena eteričnih ulja – zašto je dobro imati ih pri ruci?

Eterična ulja su uživaju poseban ugled među prirodnim kozmetičkim preparatima zbog svog blagotvnornog dejstva na kožu sa podmlađujućim efektima. Međutim, za njihovu popularnost su zaslužna i lekovita svojstva zbog kojih se eterična ulja upotrebljavaju i za ublažavanje i lečenje raznih zdravstvenih problema.

Prijatna aroma sa umirujućom notom je ono što eterična ulja čini pogodnim za kreiranje prijatne i opuštajuće atmosfere u prostoru, pa je uvek dobro imati poneku bočicu eteričnog ulja u domu ili poslovnom prostoru.

0
    0
    Vaša korpa
    Korpa je praznaVrati na Shop
    Call Now Button