Arijamare blendovi eteričnih ulja

arijamare blend

U potrazi ste za prirodnim načinima za održanje vašeg zdravlja tokom zime? Možda je pravo vreme da isprobate naše nove blendove eteričnih ulja. Njihov sastav je pažljivo biran kako bi uticao na podizanje imuniteta, na jačanje disajnih organa, čišćenje vazduha od bakterija i virusa itd.

Podržite, ojačajte, probudite ali i umirite vaš organizam sa našim Arijamare blendovima:

1. Blend za lak san

Ako želite da posle napornog radnog dana opustite svoj organizam i mirno utonete u čvrst san onda je za vas ovaj blend pravi izbor. Blend za loak san adrži Eterično ulje lavande i tamjana.

2. Aroma blend

Ako ste od onih koji vole da im dom bude ispunjen mirisom slatke pite od jabuka, onim pravim prazničnim mirisom savršen izbor bio bi blend Eteričnog ulja narandže, limuna i cimeta.

3. Relax blend

E ovo je blend koji će nas sve opustiti i dati nam malo prostora za uživanje, popodnevnu dremku ili možda neku masažu… Predivan i nesvakidašnji spoj Eteričnog ulja limuna, lavande i mente.

4. Sinusi blend

Mnogi od nas godinama kroz život, posebno u ovim hladnim danima, muče muku sa zapušenim i bolnim sinusima, curenjem nosa i stalnim bolom u glavi. Ovaj blend može biti od velike pomoći je su sva tri eterična ulja koja sadrži, Eterično ulje belog bora, eukaliptusa i mente, izuzetno delotvorni u lečenju disajnih puteva.

5. Energija blend

Energija nam nekako svima najviše manjka u ovim hladnim i pomalo mračnim danima zar ne? Odlično je posegnuti za nečim što će nas razbuditi i “otvoriti nam oči”. Energija blend je savršen spoj osvežavajućih eteričnih ulja limuna, narandže i mente.

Koji Arijamare blend je vaš izbor?

0
    0
    Vaša korpa
    Korpa je praznaVrati na Shop
    Call Now Button